Polsbandjes

Polsbandjes zijn erg geschikt voor toegangscontrole, zo kunnen polsbandjes als leeftijdsbandje of alcoholbandje dienen.

Polsbandjes als toegangscontrole

Polsbandjes zijn geschikt voor allerlei evenementen. Met een polsbandje is eenvoudig aan te geven of een persoon wel of geen toegang tot een bepaalde ruimte of gebied heeft. Door verschillende kleuren polsbandjes te gebruiken zijn aan verschillende groepen personen verschillende rechten toe te kennen. Bijvoorbeeld een oranje polsbandje geeft toegangsrecht op vrijdagavond en een blauw polsbandje geeft toegangsrecht op vrijdagavond en zaterdag.

Polsbandjes als leeftijdsidentificatie

De polsbandjes kunnen ook dienen als leeftijdsbandje of alcoholbandje. De kleur van het polsbandje geeft dan aan of een persoon wel of geen alcohol mag consumeren. Zo hoeft maar éénmalig de leeftijd van elke bezoeker te worden vastgesteld. Een groen bandje geeft bijvoorbeeld aan dat de desbetreffende persoon ouder is dan 18 jaar en dus alcoholische consumpties mag bestellen en gebruiken. Een rood polsbandje geeft bijvoorbeeld aan dat de desbetreffende persoon jonger is dan 18 jaar en dus geen alcoholische consumpties mag bestellen en gebruiken.

Bestellen van polsbandjes

Bestellen van polsbandjes kan onder meer via:

 

Gemeente barneveld Gemeente Wageningen Gemeente Ede Gemeente Nijkerk Gemeente Renswoude Gemeente Rhenen Gemeente Scherpenzeel Gemeente Veenendaal Gemeente Woudenberg